CAT bulldozer 02443

Snel overzicht

02443

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 26,25

Speciale prijs: Excl. BTW: € 13,21 Incl. BTW: € 15,99

OF

Meer afbeeldingen

Details

CAT bulldozer

CAT bulldozer van Bruder. Dit werkvoertuig is speciaal ontworpen voor grondverzet, waarbij een grote hoeveelheid grond voor een uitgraving of ophoging moet worden verplaatst.

Deze bulldozer is een miniatuur weergave van de echte CAT bulldozeren heeft dan ook talloze realistische details. Dit werkvoertuig is uitgevoerd met een volledig functioneel schuifblad en een hark aan de achterzijde die op en neer kan bewegen. De bulldozer wordt vaak gebruik op plekken die niet goed te berijden zijn, zoals steengroeven, onbegaanbare terreinen of bouwplaatsen. De bulldozer kan zelf rijden, maar in de praktijk zie je ze niet vaak op de openbare weg, ze worden met een dieplader naar de bouw- of werkplaats getransporteerd.

De CAT bulldozer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk. Dit werkvoertuig is onderdeel van de Bruder Profi-serie en uitgevoerd in de opvallende kleur geel. De CAT bulldozer met rupsbanden is gemaakt op schaal 1:16.  Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat dit Bruder speelgoed garant voor jarenlang speelplezier.

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de BWorld serie, kunnen eindeloos de mooiste bouwprojecten worden nagespeeld.

EAN code: 4001702024437 
Artikelnummer:  02443 

click here