(01) Hoverboard zwart

Snel overzicht

-

Beschikbaarheid: Alleen in de winkel verkrijgbaar

Normale prijs: € 229,00

Speciale prijs: Excl. BTW: € 164,46 Incl. BTW: € 199,00

Meer afbeeldingen

Details

Hoverboard zwart

De Pronto 6.5-inch is een makkelijke manier om je door druk verkeer te verplaatsen. En dat zonder al te veel inspanning. Het smart balance wheel is namelijk voorzien van een krachtige elektromotor. Naar voren leunen is voldoende om jezelf in beweging te brengen. Bochten maken doe je door je gewicht naar een van de zijkanten te verplaatsen. De 6,5 inch wielen zijn uitstekend geschikt voor trottoirs en asfalt.

Uitgevoerd met Samsung batterij en stootrubbers.

Snelheid + accucapaciteit = Flinke actieradius
Een 4400 mAh accu maakt het mogelijk om flinke einden te rijden voordat de smart balance wheel moet worden opgeladen. En met een snelheid van 12 kilometer per uur ben je ruim twee keer zo snel als de meeste voetgangers. Bijna de snelheid van een fiets.

Iedereen kan rijden op een Smart Balace Board
Door de ingebouwde gyroscoop blijft het board altijd recht. Uiteraard staat het kleine hoeken toe om het mogelijk te maken naar voren en achteren te leunen voor versnellen en remmen. In de meeste gevallen is een gewenningsperiode van een aantal minuten al voldoende om je vertrouwen te winnen. Natuurlijk is het ook bij de Pronto 6.5-inch zo dat oefening kunst baart.

Degelijk design met hoogwaardige materialen
De Smart Balance Wheel is gemaakt van degelijke kunststoffen  en andere materialen. Dat zorgt ervoor dat de Pronto 6.5-inch tegen een stootje kan. Rubberwielen en stevige spatborden maken deze stadsridder compleet.

 

click here